Valpe + Unghund/hverdagslydighetskurs 16-17 november

Da forrige valpe- unghund/hverdagslydighetskurs ble utsatt pga den hundesykdommen som herjet, så har vi nå fått nye datoer til dette. Det er helgen 16-17 november, og siden den helgen dessverre ikke passet for alle deltagere som var påmeldt i september, så har vi 2 ledige plasser på valpekurset og 3 ledige plasser på unghund/hverdagslydighetskurset. Litt mer om kurset finner du her:

Helgen 16-17 november får Bardu Hund igjen besøk av instruktører fra Hundevis i Tromsø. Hundevis Hundeskole tilbyr i dag en rekke kurs, privattimer, fellestreninger, seminarer og adferds-konsultasjoner. De underviser i positive metoder med læringspsykologi som bakgrunn for råd og framgangsmåte.

Det er felles teori innenfor læringsteori og hundens språk. Kurset vil foregå utendørs.

VALPEKURS

Kurs for valper mellom 10- 11 uker og 9 mnd. Øvelser: Belønningsutvikling, kontakt, gå pent i bånd, innkalling, samt sosialisering.

HVERDAGSLYDIGHET UNGHUND & VOKSEN

Passer for hunder over 9 mnd. Øvelser; Belønningsutvikling, passering, innkalling med forstyrrelser, bli/impulskontroll.

Tidskjema

Lørdag           10:00  17:00 (ca)
Søndag           10:00  16:00 

Pris
Medlem                      2100,-
Ikke-medlem             2400,-
Observatør                500,-
(familiemedlemmer kan få være med)
Maks 6 deltagere pr kurs.

Kaffe og te er inkludert.
Påmelding til post@barduhund.com. Påmeldingsavgiften betales til 4776 16 09579 og merkes med «Hundevis+ditt navn». NB! Påmelding er økonomisk bindende! Hvis ikke nok påmeldte vil kurset bli avlyst og påmeldingsavgift vil da bli tilbakebetalt. Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt, enten på mail eller ring Tone 90606033.

PS om det er noen som er glad i å bake og kan tenke seg å ta med noe til ettermiddagspausen så gi oss et hint! Alltid koselig med noe godt til kaffen:-)

Velkommen!

Leave a Reply