Treningstider

Bardu Hund har fra  november til 1 mai 2019 trening innendørs. For at det skal bli mer forutsigbart for alle når det er trening så prøver vi nå å sette en fast dag til ulike aktiviteter. Til det trenger klubben at det er noen som kan være kontaktpersoner for de ulike aktivitetene. Det kan mer enn gjerne flere kontaktpersoner for hver aktivitet, jo flere jo bedre! 🙂 Hvis du kunne tenke deg å være kontaktperson/trivselsagent – ta kontakt med noen i hallgruppa: Hilde Eggen 92623829, Gry Elstad 40074653 eller Tone Kristiansen 90606033.

Aktiviteter er som følgende:

Mandag: Rally/LP
Tirsdag: Nosework
Onsdag: Utstilling
Torsdag: Agility

Pris for innendørs trening er:
40 kr for medlemmer
60 kr for ikke medlemmer
Fastavtale – gratis

Betales kontant på treningen, til kontonummer: 4776 16 09579 eller til
VIPPS: 81332, Bardu Hund

Kontaktperson(ene) for de ulike aktivitetene er ansvarlig for å publisere at det blir trening, låse opp og ta imot nye, ta i mot treningsavgift og låse lokalene etter bruk.
Dersom det ikke publiseres at det er trening på en gitt dag vil det være anledning for de som har fastavtale til å trene hva de ønsker.  Ønsker du fastavtale, send en epost til post@barduhund.com

Når klubben kjører kurs, så vil kursene gå foran faste treninger, da får vi se på om det går an å bytte dager, for de aktivitetene det går utover.

Vi har også en utendørs treningsbane. Banen kan benyttes fritt av våre medlemmer unntatt da den er opptatt til feks. kurs. Dette blir annonsert både her på bloggen og på vår facebook-gruppe. Banen vil ikke bli brøytet under vinteren.