Rally og Ag hos Bardu Hund! :-)

Helgen 10-11 august 2019 så arrangerte vi 2 dagers Rallylydighetsprøve og Agilitystevne for 3 året på rad. Stedet var som før, ved Barduhallen men ettersom vi også kjørte Agility samtidig så var Rallyringen på grusbanen.

For første gang kjørte vi Rally og AG parallelt for å unngå at det ble så lange dager på mannskap og deltakere. Vi var veldig spente på om vi ville klare å ha kapasitet til både og – men det gikk lett som en lek. Lille klubben med den store dugnadsånden!! Well done og tusen takk til alle som jobbet på denne helga, sammen er vi dynamitt!

Også en stoooor takk til vår sponsor Dyrlegen i Bardu! For en velvillighet og flotte premier vi fikk, både til deltakere men også til de dyktige dommerne, tusen takk!

Tusen takk til sponsorer Norsk dyrehelse, Canelana, Vom & Hundemat og Fish4Dogs for premier til deltagerne i Agility/Agility Hopp.

Tusen takk Til Art by SiHei for gaver til samtlige dommere i både Rallylydighet og Agility!

Rallylydighet: Lørdag tok dommerelev Elisabeth Norum eksamen med Roger Fredriksen som dommer. Søndag var det Hege Fredriksen som dømte – begge dagene med morsomme baner og en veldig trivelig atmosfære.

Agility/Agility Hopp ble dømt av Ragnvald Tollefsen lørdag og Richard Solvang søndag. Flotte baner begge dager, og masse flinke ekvipasjer.

Og det må nevnes –  et helt fantastisk deilig vær. Bedre kan man faktisk ikke få det altså:-)

Bilder fra helgen finner dere nedenfor. De fleste bildene er fra Rally, men Maija Vinnikka tok masse flotte bilder på Agility’en som dere kan finne på facebooksiden hennes: https://www.facebook.com/pg/Maija-Vinnikka-Photography-107167943956852/photos/?tab=album&album_id=115856709754642

Leave a Reply