Intro slalom er slutt!

Tusen takk til Gry for en fantastisk intro til slalom 2×2! Vi har allesammen koset oss masse under treningene, med mye god hundetrening og ikke minst mye bra diskusjoner! 🙂 Vi var 3 hunder (med eiere) som deltog på kurset; Elin/Kyrre og Aika, Kristin og Ice samt Emma og Lykke (Emma eier faktisk 1/3 av Lykketrollet, så hun kan kalle seg for eier hun og :-P). Gry hadde også med seg en ypperlig liten demohund ved navn Spike som også fikk vist frem skillsene sine 🙂

Superfin fremgang på alle hunder i løpet av ‘kurset’, og ikke minst eiere med en forståelse om hva dette med 2×2 slalom er, hva man skal tenke på, hvilke kriterier man skal sette osv. Vi er allesammen enig om at dette var helt supert! Glemte helt å ta bilde under treningene, så det ble tatt noen helt på slutten siste dagen 🙂 Fra oven og ned; Gry og Spike, Kristin og Ice, Emma og Lykke, Kyrre og Aika.

Leave a Reply