Bardu Hund 15 år – Åpen dag i Treningshallen!

I år så feirer Bardu Hund 15 år, og i forbindelse med den så ønsker vi å invitere alle til en åpen dag i det fantastiske treningslokalet vårt i Synergiparken (tidligere bassenget til Bardufoss vgs).

Lørdag 22 april fra kl 12:00 – 15:00 så er alle velkommen til åpen dag i treningslokalene våre! Det vil bli kafe med salg av kaffe, te, brus og kaker, samt loddsalg med fine premier 😊 Hunder er selvfølgelig også velkommen, og det vil være mulighet med en liten treningsøkt hvis man ønsker det 😊 I annledningen til 15 års jubileumet så har vi også laget en ‘wall of fame’ med bilder av hunder som er/har vært medlem i Bardu Hund opp gjennom årene! 😊

Katie fra Villfoto kommer også, så hvis du har lyst å få tatt nydelige bilder av hunden din, så vil dette være en gylden annledning! Katie er en meget dyktig fotograf og reiser ofte rundt på ulike hundearrangementer for å ta bilder. Sjekk gjerne ut Villfoto på facebook også, for å se ulike bilder hun har tatt 😊

Fredrikke – foto Villfoto

For å komme ned til lokalet må man gjennom en veibom. Bommen vil stå åpen mellom 12:00-15:00. Dersom bommen er nede når du skal kjøre ut, er det bare å kjøre inntil så åpner den seg automatisk. Nb! Ikke prøv å kjør ut rett etter en annen bil, da bommen kommer raskt ned igjen😅 Følg hundeskiltene ned til lokalet og parker pent og tett. Det er også mulig å parkere før bommen og gå ned.

Når man kommer inn i lokalet ber vi om at alle tar på seg skoposer (ligger klart i gangen). Hunder som etterhvert tas inn i lokalet, skal luftes godt på forhånd. Lufting skjer et stykke unna inngangen og hundepose er en selvfølge😉 Vis hensyn ved eventuelt møte med andre hunder, både ute og inne.

Velkommen! 😊

Leave a Reply