Nybegynnerkurs i agility!

Helgen 10-11 desember 2022 så kjører Bardu Hund nybegynnerkurs i Agility!

Agility er en hundesport der man hopper og løper forskjellige hinder sammen med hunden. Hovedessensen er glede, samarbeid og timing. Har du ikke holdt på med agility tidligere, så er dette kurset for deg! 😊 I tilegg til å lære om agility, så omhandler også nybegynnerkurset en god del sikkerhet, slik at du og din hund kan bli rustet til å starte på fellestreninger, og etterhvert trene alene.

Litt om instruktøren: Hanne Helen Jenssen har trent hund i mange år, og gikk fra lydighet til agility i 2016 med Mille, og ble fullstendig bitt av agilitybasillen 😊 I dag trener og konkurrerer Hanne med Hinnih i kl 3, hvor de står for championat. Agility er en gladsport, og det er stor fokus på at trening skal være både sikkert og gøy for både hund og eier 😊

Kurset blir å foregå innendørs i vår treningshall i Synergiparken, i Sundlia.

Tidsplan:
Lørdag 10 desember 10:00 – 16:00
Søndag 11 desember 10:00 – 16:00

Pris:
Medlem                      1000,-
Ikke-medlem          1500,-

Maks 6 ekvipasjer (fører med hund).

Påmelding til epost: kurs@barduhund.com.
Påmeldingsavgiften betales før kursstart til 4776 16 09579 og merkes med «Nybegynner AG+ditt navn».

NB! Påmelding er økonomisk bindende! Hvis ikke nok påmeldte vil kurset bli avlyst og påmeldingsavgift vil da bli tilbakebetalt.

Velkommen til kurs! 

Leave a Reply