Møte angående treningstider i hallen

Førskommende tirsdag 1 november inviteres det til medlemsmøte i treningshallen i Synergiparken kl. 18 for de som er interessert i fellestreninger. Disse treningene forutsetter at noen vil være trivselsagent, det vil si å være ansvarlig for å låse opp/igjen, minne på om betaling og lage kos. Vi trenger flere som vil være det for at klubben skal kunne tilby aktiviteter som rally, utstilling, agility og andre ting. Det er derfor viktig at de som ønsker fellestreninger møter opp. Vi er en liten klubb og er helt avhengig av at alle medlemmer bidrar der de kan for at det skal bli aktivitet.Vi skal også fordele treningstider til fellestreningene og diskutere hvordan vi ønsker å ha treningene.

På grunn av porten er låst, så må de som ønsker å delta på møtet være ved porten mellom 17:45 og 17:55. Kommer du senere, så må du parkere oppe ved veien og gå ned til lokalet.

Velkommen! 🙂

Leave a Reply