Tusen takk for hjelpen på dugnad!

I strålende vær, eller var det striende regn?, så ble det gjennomført dugnad igår både på banen og for å klargjøre de nye innendørslokalene våre på Synergiparken 🙂

Banen er nå ryddet klar for vinteren. Vi har fått raket opp løv inne på banen, ryddet kontaineren og tatt unna en god del med ris på yttersiden av banen. Det gamle utstyret (bommen og vippa) er lagt på yttersiden av kontaineren, mens annet utstyr er satt inn i kontaineren + kjørt bortover til de nye treningslokalene våre. Banen er fortsatt åpen for bruk, så medlemmer har fortsatt mulighet til å trene der hvis de ønsker 🙂 Det står fortsatt igjen 5 skiltholdere + en boks med rallyskilt + noen kjegler og hopphinder for de som har lyst til å trene på banen. Tusen takk til dere som deltog på dugnad på banen; Gry, Hanne, Linda, Per-Eirik, Kristin og Emma 🙂 Koselig med pølsegrilling under tarpen i pausen 🙂 Vi var ikke så veldig flinke til å ta bilder under dugnaden, men her kommer no noen få 🙂

I de nye treningslokalene våre så var Tone, Trude og Hilde for å klargjøre til utstyr kom opp 🙂 Kjøkkenkroken har fått møbler, ‘rommet på loftet’ har fått bord og stoler og lokalene er ryddet og vasket (litt utakknemmelig å ha vasket alt da, siden vi kom oppover med endel vått og skjettent utstyr og dermed dro inn masse skit igjen.. men sånn er det med dugnad i skitvær!). Kristin kjørte 2 runder med utstyr, så nå er alt utstyr inkl bommen, hopphinder, slalom, rallyutstyr og smellerutstyr kjørt oppover 🙂 Hanne, Per-Eirik og Emma var også med siste runden for å få lastet av utstyr, og ikke minst å se de nye lokalene 🙂 Blir veldig bra det her, stor og flott treningshall, koselig kjøkkenkrok (som for øvrig skal males om, så her blir det mulighet for mer dugnad for den som lyster :-)), stort rom for å ha teori ved kurs mm, og godt med lagringsplass! 🙂 Tusen takk til hallgruppa v/ Tone, Hilde og Trude for all jobb med å vaske å klargjøre hallen, og ikke minst med alt arbeid til å faktisk finne en plass til oss å trene innendørs på også i år! Vi gleder oss veldig til å ta den i bruk 🙂

Leave a Reply