Dugnad!

Lørdag 22 oktober kl 11:00 så inviterer Bardu Hund sine medlemmer til dugnad på treningsbanen 🙂 Vi raker, rydder og gjør klart til vinteren. Bålpannen blir tent, slik at vi kan grille pølse å kose oss 🙂 Klubben ordner mat og drikke, si gjerne ifra til Emma Nordberg (mobil 41462056) hvis du kommer slik at vi vet hvor mye mat vi skal ordne 🙂

Ta gjerne med rive/rake, hekksaks, sag og lignende. Planen er å få ryddet i containeren, og klargjøre banen for vinteren (rake og fjerne lov blandt annet). Hvis vi blir mange så tar vi også en runde på yttersiden av gjerdet for å fjerne litt ris/småbusker.

Vi trenger også at noen kan være med å kjøre ned utstyr til Sundlia etter dugnad og pølser på banen. Vi trenger i alle fall 2 som kan kjøre med henger, muligens flere så ingen fare om flere kan. Når utstyr er kommet i hus så er det naturligvis mulig å ta de fine nye lokalene i nærmere ettersyn – og kanskje sågar prøve å trene litt😊

Leave a Reply