Kurs / Treningssamling med instruktør!

Dersom det er nok interesse for det så kjører vi treningssamling/kurs med instruktør Ann-Kristin Pedersen første lørdag i juli.

Har du lyst å få mer motivasjon, fokus, utholdenhet eller bare trenger hjelp til å komme i gang med fri ved fot? Eller trenger du hjelp med momenter?  Da er dette dagen før deg!

Ann Kristin vil jobbe ut ifra hver enkelt ekvipasje og nivå. Fokus vil være å forbedre fri ved foten/lineføring i form av konsentrasjon, fokus og motivasjon. Det er også mulig å få hjelp med momenter om man heller ønsker det

Pris med instruktør er 500,- maks 6 stk.

Observatør 50,-

Dato/Tidspunkter

Lørdag 2 juli             klokken 12-17:00

Påmelding til post@barduhund.com. Påmelding er økonomisk bindende. 

Instruktør: Mitt navn er Ann-Kristin Pedersen og bor i Tromsø med mine to hunder Secco og Tico. Har trent og konkurrert aktivt med hund i 12år. Vært 2 år i rekrutt-troppen i lydighet og 1 år i talent-troppen med bcen Artic. Tico var 3år i talent-troppen i lydighet. Har nå en bc på 17mnd som trenes i lydighet. Brenner for lydighet og er spesielt gla i de små detaljene. Opptatt av at lydighet skal være gøy😊

Leave a Reply