Innendørstrening i vinter!

Bardu Hund leier innendørs treningslokaler (der hvor Treningssenteret var) i Bardu Senteret fra 1 oktober 2021 frem til april 2022. Inngangen er på fremsiden helt til høyre (mot Esso). 

Bruk av lokalene:
Medlemmer av Bardu Hund kan benytte seg av treningslokalet gjennom fastavtale, eller på felles treninger. Fellestrening forutsetter at noen melder seg frivillig til å være trivselsagent, det vil si å være ansvarlig for å låse opp/igjen, minne på om betaling og lage kos 🙂 Har du lyst til å være trivselsagent? Send en epost til post@barduhund.com

Trening:
Ved trening så må alle vise hensyn og snakke sammen om hvordan treningsøktene blir best mulig for alle parter. Vi ønsker et trivelig treningsmiljø, både for to og firbeinte.

Priser:
Fastavtale for medlemmer gir rettigheter til tilgang til å trene når lokalene ikke er utlånt til andre arrangement. Fastavtale kan også bur stående i avtalt rom. Hvis lokalene er opptatt til annet enn fellesaktiviteter (for eksempel kurs, temakvelder), så vil dette annonseres. Slik aktivitet er ikke inkludert i fastavtalen.

Fastavtale 350,- pr måned
Pris drop in medlemmer kr 50,-

Dersom du ønsker fastavtale så send en epost til post@barduhund.com. 

For mer info om treningslokalene våre, se her

Leave a Reply