Bildekonkurranse :-)

Forrige uke avsluttet vi bildekonkurransen vår som vi hadde på facebook, hvor medlemmer av Bardu Hund kunne legge opp sine bilder av hunden sin. Den med flest likes ble så valgt til å være facebook-gruppen sitt gruppebilde for en tid fremover 🙂

Det kom inn flere bilder, og de 2 som fikk flest likes var disse to: Hector ved vannet og Lykke med en liten barnål i munnen 🙂 Siden bildet av Hector passet litt bedre som gruppebilde, så ble det også valgt av admin 🙂

Hector – bilde tatt av Gry Elstad
Lykke – bilde tatt av Tone Kristiansen

Bildet som kom på tredje plass ihht mest likte bilder, var dette bildet av New Foundland ‘Samantha’ tatt av Arild. Flott bilde, og siden det passet veldig godt som heading bilde på Bardu Hund-bloggen (Lykkes bilde gjorde ikke det), så ble det satt hit 🙂

Samantha – bilde tatt av Arild Martinussen

Andre bilder som ble sendt inn var disse:

Chihuahua’ene til Beate Sørum-Sandnes
Mere lek på chihuahua’ene til Beate Sørum-Sandnes
Kåre – bilde tatt av Beate Sørum-Sandnes
Engelsk Springer Spaniel – bilde tatt av Hege Thomassen Fosslund
Hector – bilde tatt av Gry Elstad
Hector med en kompis – bilde tatt av Gry Elstad
Flash – bilde tatt av Gry Elstad
Bilde tatt av Inger Rikardson
Bertine – bilde tatt av Wenche Pedersen
Bertine – bilde tatt av Wenche Pedersen

Leave a Reply