Nybegynnerkurs i Rally gjennomført :-)

Vi har vært så heldige å få lov til å ha Roger Fredriksen fra Narvik hos oss i juni, for kjøre nybegynnerkurs i Rally for oss 🙂 Kurset varte over 3 kvelder (9,15 og 17 juni), og det var 6 deltagere med hund som deltog. Dessverre så manglet en ekvipasje den kvelden som vår egen fotograf Tone Kristiansen var på plass, og det var jo synd. Ellers så finner dere noen bilder fra dyktige og engasjerte deltagere (og instruktør :-)) her 🙂

Kurset startet med 1.5 tim teori, og så gjennomgang av alle skilt i kl 1 og momemttrening på det. Siste kveld så fikk deltagerne prøve seg på en klasse 1 bane, for å kjenne på hvordan det kan være å gå en hel bane og etterhvert kanskje også en konkurranse 🙂 Vi håper at deltagerne føler seg inspirert til å fortsette og trene rally, og kanskje møtes vi på Rallyprøve helgen Bardu Hund annordner i august? 🙂

Leave a Reply