Peder-kurset!

I helga som var (19-20 oktober) så ble det holdt kurs med dyktige Peder Zeiner Christiansen som instruktør. Kurset var for alle som vil gå mer i dybden av hvordan hunden din er satt sammen for å kunne effektivisere treninga.

Litt av det vi var innom var

• Innføring i belønningsteknikker og funksjoner hos din hund.
• Fokus på hva din hund liker og hvorfor
• Forskjeller i raser og individ.

Det var 7 ekvipasjer med på kurset + 2 observatører. Alle var veldig fornøyde med kurset, og vi fikk se på litt forskjellige ting slik som hva vår hund liker best ihht belønning. Noen ekvipasjer fikk seg nok en liten tankevekker her, utrulig morsomt å se hvordan hundene responderte på ulike måter å belønne på 🙂

Det var mye bra trening i helgen, der noen av oss også ble pushet ut av komforsonen (les hyppig belønning :-)) noe som kan være utfordrende for både hund og eier 🙂 Men utrulig gøy å se hvordan fremgangen på hundene var i løpet av helgen! Trur alle, både hundeførere og observatører, fikk seg noe å tenke på etter helgens kurs og gikk hjem med masse inspirasjon og motivasjon til videre trening. Fantastisk bra kurs! 🙂

Her er noen bilder fra helga:

Leave a Reply