Rallylydighetskonkurranse i Tromsø

Helgen 15-16 juni var Hilde, Arild og Tone i Tromsø å gikk Rallylydighet i Tromsø.

Lørdag gikk så her, disk på Samantha/Arild. I klasse 2 ble det disk på Lotte/Hilde, Gunda/Arild tok sin tredje 1 premie med 191 poeng og kan nå søke RL2 tittel:-)

Hilde og Lotte
Arild og Gunda (eventuelt Samantha :-))

I klasse 3 så fikk Thea/ Tone 6 plass i klassen med 2 premiering. Pernille/Tone endte som nummer 4 med 1 premiering og Pernille har da tikket inn sin siste 1 premiering i klasse 3 og får nå entre Elite ringen.

Pernille fikk siste opprykk i klasse 3 på lørdagen, og dermed er RL3 tittelen i boks 🙂
Tone og Thea
Tone og Pernille

Søndag klasse 1 klasker Samantha/Arild til og vinner klassen med hele 198 poeng! Samantha kan dermed få mellomtittel RL1. Gunda hadde en øm fot så hun fikk ha en slaraffen dag:-)

Arild og Samantha vinner klasse 1 med 198 poeng og ny RL1 tittel! 🙂

I klasse 2 blir Lotte/Hilde 3 vinner med 1 premiering! I klasse 3 disker Thea/Tone ettersom Tone ikke klarer å gå kjeglene i momentet «fristelse» rett:-) I elite disker Pernille/Tone pga av den deilige lukta av fristelsene som lukter aldeles for hærlig.-:-)

Hilde og Lotte blir 3. vinner i klasse 2 søndagen med en 1.premie 🙂
Hilde og Lotte
Thea
Pernille

Fin fin helg med deilig vær, super arrangement og trivelig atmosfære! Så glad for at Tromsø har byttet «Rally-helg» for det var deilig å gå i godvær:-) Håper at vi er enda flere Bardu ekvipasjer neste år, for tilbake skal vi! 🙂

Leave a Reply