Nye lokaler!

Alle som har hatt fastavtale skal ha fått tilbake resterende beløp ettersom vi måtte flytte ut av bakeriet. Nå når vi har fått nye lokaler så vil det igjen være mulig å få fastavtale. Vi fortsetter slik vi slapp og pris vil være 550,- til 5. mai. Fastavtale gir rettigheter til tilgang til å trene når lokalene ikke er utlånt til andre arrangement eller andre klubber enn Bardu Hund og kunne ha bur stående i avtalte rom. Hvis lokalene er opptatt til annet enn fellesaktiviteter (for eksempel kurs, temakvelder ect), så vil dette annonseres. Slik aktivitet er ikke inkludert i fastavtalen.

De nye lokalene er i samme bygning men med inngang mot Esso (der hvor Sikke blomster var i gamle dager) I skrivende stund har vi ikke fått disse nøklene så vi må bruke inngangen ved taxistasjonen. Dette er kun midlertidig

Ellers vil pop-in priser gjelde som før frem til 5 mai;
40 for medlemmer/60 for ikke medlemmer.

Generelle regler:
Dette er Bardu Hund sin «stue» og det ligger mye jobb og engasjement for en klubb å kunne ha innendørs treningsfasiliteter. Derfor håper vi at du tar godt vare på den!  I lokalene ønsker vi ett trivelig treningsmiljø, både for to- og firbente, derfor har vi noen regler som alle må lese gjennom og følge.

Vi ønsker «tissefrie lokaler” for bedre trening og miljø!

Luft hunden godt og se til at den tisser før du tar den inn i hallen. Drar treningen seg litt ut i tid, ta tissepause! Vær flink med å gå bort fra inngangspartiet når dere lufter hundene.

Hunder markerer/tisser sjelden i aktiv trening og under kontroll så;
– INGEN frislipp i lokalene
– Hunden kobles / på annen måte holdes under kontroll / inne i bur ved små oppbrudd under treningen.

Skulle uhellet likevel være ute, merk stedet og vask godt med fremsatte midler. Følg vaskeanvisning nøye!

Hunden har ikke adgang til lokalene dersom den er syk (oppkast, diare, hoste osv) eller har/er mistenkt for utøy (kløe). Gjelder også ved trening hvor man trener alene. Dette for å begrense smitterisikoen til andre hunder.

  • Løpetidstisper må bruke truse HELE løpetiden, og ellers vise hensyn.
  • Ikke bruk andres private utstyr som ikke er beregnet til felles bruk
  • (bur, leker, mat, drikke mm.)

Det er viktig å merke seg at Bardu Hund kun tillater positiv trening av hund.

Før ansvarlig leier forlater lokalet:

•            Rydd etter deg
•            Slukk lyset
•            Lås dørene

Vi håper du får ett hyggelig opphold!

Leave a Reply