Møtereferat fra medlemsmøtet 8 november

Medlemsmøte torsdag 8. 11.18
Sted: Bardu hunds treningslokaler – bakeriet
Referent: Hilde Eggen

Tema for møtet var fordeling av dager for innendørstrening. 13 medlemmer var tilstedet, og det ble servert pizza i anledning Bardu Hunds 10 årsjubileum. Vi diskuterte hvordan vi kan tilby åpne dører og treningsmuligheter på best mulig måte. Vi kom fram til at vi forsøker å fordele dagene på de ulike aktivitetene og setter opp grupper med en ansvarlig i hver gruppe slik at vi får fordelt ansvaret på flere.

Gruppene har selv ansvar for å trivselsagent for treningene. Disse har ansvar for å publisere på facebook at det blir trening, låse opp, sette på kaffe, ta i mot de som kommer og ta i mot betaling fra de som ikke har fastavtale, samt slukke lys, og passe på at døra er låst når det forlates. Trivselsagenter trener gratis den dagen de har treninga, men dette gjelder kun når det annonserer fellestrening. Ønsker man å benytte lokalene for egentrening så er det fastavtale som gjelder.

Dersom det blir oppsatt kurs, så vil kursdagene ha prioritet og gå foran de treningene som er satt opp. Dette vil bli annonsert og gruppeansvarlig får beskjed.

De oppsatte gruppene/dagene ble som følger:
Mandag – Rallytrening: Ansvarlig: Hilde Gruppe: Hilde, Tone og Wenche Onsdag – Utstillingstrening: Ansvarlig: Else Marie Gruppe: Else Marie, Anniken, Bente og Beate
Torsdag – Agility: Ansvarlig: Gry

Det er også mulig å invitere til ‘pop-up’ treninger på de dager som hallen ikke er opptatt, feks nosework, byttedag osv. Disse treningene/happeningene skal annonseres i så fort som mulig.

Dersom andre som ikke var tilstede på møtet har lyst til å sette opp en gruppe på de ledige dagene, så er det bare å ta kontakt med hallgruppa ved Hilde, Tone og Gry, så finner vi en løsning for det.  Andre innspill kan sendes til post@barduhund.com

Vi ser fram til en aktiv vinter med innendørstrening og oppfordrere alle som har lyst til å komme på trening!

Takk for møtet!

Leave a Reply