Innendørs lokaler! :-)

Helgas gladnyhet er at vi får leie i de gamle bakerilokalene som i fjor 

Vi flytter inn nå søndag klokken 13 og har leieavtale til ut april 2019. Håper at det er mange som kan møte på bana og være med på innflytningen 

For at det skal bli mer forutsigbart for alle så prøver vi nå å sette en fast dag til ulike aktiviteter. Til det trenger klubben at det er noen som kan være kontaktpersoner for de ulike aktivitetene. Det kan mer enn gjerne flere kontaktpersoner for hver aktivitet, jo flere jo bedre! 

Basert på fjorårets aktiviteter foreslår vi følgende:

Mandag: Rally/LP
Tirsdag: Nosework
Onsdag: Utstilling
Torsdag: Agility

Kontaktperson(ene) for de ulike aktivitetene er ansvarlig for å publisere at det blir trening, låse opp og ta imot nye, ta i mot treningsavgift og låse lokalene etter bruk.

Dersom det ikke publiseres at det er trening på en gitt dag vil det være anledning for de som har fastavtale til å trene. Vil du være kontaktperson for en aktivitet ta kontakt med Hilde Eggen, Tone Kristiansen eller Gry Eldstad.

Priser blir omtrent som i fjor: Fastavtale kr 1100, for enkeltdager blir det henholdsvis 40,-/60,- for medlemmer/ikke medlemmer. For de som ønsker fastavtale send epost til post@barduhund.com

Med fastavtale kan du trene fritt utenom faste treningstider og kurshelger.

Når klubben kjører kurs, så vil kursene gå foran faste treninger, da får vi se på om det går an å bytte dager, for de aktivitetene det går utover.

Leave a Reply