Rallylydighet og Agility til helga!

Til helgen 11-12 august så braker det løs! Da er det nemlig dags for årets konkurranser i Rallylydighet og Agility/Agility hopp! 🙂 Det er mange påmeldte både lørdag og søndag, kjempeartig! PM skal være sendt ut til deltagerne, og det jobbes for fullt i kulissene til å få alt  klart og til å gå så smidig som mulig i helgen. Vi trenger fortsatt hjelp i helgen, så hvis det er noen som har mulighet til å hjelpe til, si ifra! 🙂

Tusen takk til Royal Canin som er hovedsponsor og sponser premier til både Rallylydighet og Agility/Agility hopp begge dager.

   

Også takk til våre sponsorer Art by SiHei,  Tine, Patricias Gatekjøkken og Dyrlegen i Bardu 🙂

Vi ber om at deltagerne møter opp i god tid, da vi har et stramt skjema for dagen. Vi skal gjøre vårt absolutt beste for at helga skal gå så smidig som mulig, men ber om forståelse for at det kan dukke opp utfordringer underveis, og at det kan bli forsinkelser. Dersom noen av våre gjester ser at de har tid og lyst til å hjelpe til, så setter vi pris på det.

Kjøreplan for helga (begge dager) ser slik ut:

Rallylydighet:
Dommer: Maria Syltebø Opstad. Lørdag er Åse Hansen dommeraspirant/eksamen
0800 Oppmøte og vaksinekontroll
0900 Velkommen til prøve.
0905 Banevandring Rallylydighet klasse 1
0920 Prøve start Rallylydighet klasse 1

Det vil bli hengt opp startliste på stevneplassen. Klassene går fortløpende; klasse 1, klasse 2, klasse 3 og Elite. Premieutdeling rett etter at Eliteklassen er ferdig.

Agility/Agility hopp:
Dommer:
Helge Himle
Kl 14:00 Vaksinekontroll og eventuell måling av hunder for de som ønsker det.
Kl 15:10 så er det banevanding for klasse 1 Agility Hopp.
Kl 15:25 første startende i Agility Hopp klasse 1 liten, etterfulgt av klasse 1 mellom og klasse 1 stor.
Klassene går fortløpende med klasse 1, 2 og 3.

Når Agility Hopp er ferdig så bygges det om til Agility. Premieutdeling for Agility/Agility Hopp vil være etter Agility er ferdig.

Måling av hund:
De av dere som ønsker å måle hunden må skrive ut de nye måleskjemaene. Er hunden under 2 år og blir målt for 1. gang, så ha med 3 måleskjemaer. Er hunden over 2 år, ta med 2 måleskjemaer. Fyll ut skjemaene på forhånd hva angår hundens navn, reg.nr., osv., samt den enkeltes underskrift. Oppmøte klokken 14:00 ved agility banen ved skriver-teltet.Skjema finner du her;https://www.nkk.no/getfile.php/13289672-1508329279/Dokumenter/Aktiviteter/Agility/malebrev_Agility.pdf

Mat og Drikke:
Det vil være en enkel kafe på stevneplassen hvor det blir solgt kaffe, kake, brus, pølser i brød osv. Kontant betaling eller betaling med Vipps.

Kontaktperson:
Stevneleder: Jens O Håkonsen, 92246822.
Campingansvarlig: Elin Uhre, 97781873

Prøvestedet:
Konkurransene foregår i år, slik som tidligere år, på gressbanen ved Barduhallen.

Sosialt:
Rett etter premieutdeling Agility/Agility hopp er ferdig på lørdagen så blir det mulighet for grilling for de som ønsker det. Vi fyrer opp grillen – du tar med deg det du ønsker å spise og griller selv 🙂

Vi i Bardu Hund gleder oss til stevnehelg, velkommen skal dere være alle som en! Tvi tvi! 🙂

Leave a Reply