Rallylydighetsstevne i Harstad 21. og 22. april

I helga har flere ekvipasjer fra Bardu Hund deltatt på rallylydighetsstevne i Harstad. Et flott og ryddig arrangement med mye moro, flotte hunder og bittelitt nerver. Denne helgen er for mange sesongstart-helga og foregår innendørs.

Lørdagen endte med disk for Hilde og Lotte/Luka og Arild og Gunda. Arild og Gunda var debutanter og gikk et nydelig deby-løp med bare en sitt for meget (neste gang sitter den Arild!)  Pernille/Tone ble 3 vinner i klasse 1 med førstepremie og Thea 2 vinner i klasse 3 med 3 premiering.

Tone og Pernille med fin kontakt 🙂 

Thea i full fart gjennom tunnel 🙂 

Flinke Arild og Gunda 🙂

Her er filmen fra Arild og Gundas deby. Flott ekvipasje! 🙂 

Søndagen gikk Bertine og Wenche seg til en fin 2 premiering i klasse 1, og Luka tok sin første 1 premie med direkteopprykk og ble 2 vinner i klassen! I klasse 2 disket både Lotte og Pernille, det var disse ekstra «sette-ræva-si-ned» vi må slutte med:-) Thea kom på 5 plass i klasse tre med en tredje premiering.

Hilde og Lotte 🙂

Wenche og Bertine gjorde et fint løp! 🙂

  

Hilde og Luka i full konsentrasjon 🙂 

Ei kjempefin helg med masse fine rallyprestasjoner. Håper vi får med enda flere neste gang!

Bardu Hund gratulerer sine dyktige medlemmer med godt utførte løp! 🙂

Leave a Reply