Nosework-kurs med Marit :-)

I helga har det vært kjørt Nosework kurs i regi av Bardu Hund med Marit Jacobsen som instruktør – og Solo som demohund 🙂

Marit er en allsidig dame som trener variert, grunnferdigheter, LP, rally, agility og nosework. Fokus er alltid at hund og fører skal lykkes. Marit er utdannet klikker-instruktør via Canis (2008) og har sammen med Leif Ole Bygdnes drevet Canis Harstad i 8 år. Hun har også hatt tjenestehund i Forsvaret med tilleggs godkjenning i lavine og nå også utdannet Nosework instruktør. Med andre ord, deltakerne var i særdeles gode hender og ble trygt guidet igjennom helga.

Lørdags morgen startet med teori og deretter var det full fokus på emballasjesøk. Det virket som om alle hundene (Diata, Rago, Samanta, Bertine, Ciro og Pernille) tok tegningen veldig fort og syntes det var morsomt å sjekke ut pappeskene – og etter hvert litt andre ting som ble hengt opp i rommet.

På søndag var det en fin refleksjons-runde på morgenen før alle fikk prøve seg på en runde med ferdig preparert emballasje-søk og rom-søk. Vi fikk også prøve utendørs-søk og kjøretøy-søk.

En veldig trivelig helg hvor vi sitter igjen med mange nye trenings-ideer og inspirasjon. Tusen hjertelig takk til Marit som tok turen til oss, du er steike dyktig! Også en stor takk til Emma og Annie som sørge for noe godt til kaffen og drev med tilrettelegging rundt oss for at vi alle skulle ha det vi trengte ila helga 🙂

      

Leave a Reply