Nosework-kurs!

Har du en energisk hund som trenger en jobb, eller en som kjeder seg eller kanskje er litt forsiktig? Da kan Nosework være en fin treningsform å begynne med. Nesearbeid bygger opp selvtilliten, lærer hunden å fokusere og gir hunden mulighet til å bruke den fantastiske luktesansen sin på en morsom og utfordrende måte.

Helgen 11-12 november kommer Marit Jacobsen hit til Bardu Hund for å kjøre Nosework kurs. Marit er en allsidig dame som trener variert, grunnferdigheter, LP, rally, agility og nosework. Fokus er alltid at hund og fører skal lykkes. Marit er utdannet klikker-instruktør via Canis (2008) og har sammen med Leif Ole Bygdnes drevet Canis Harstad i 8 år. Hun har også hatt tjenestehund i Forsvaret med tilleggs godkjenning i lavine og nå også utdannet Nosework instruktør.

På kurset blir det enkel teori, hovedfokus på emballasjesøk, man får prøve rom-søk, utendørs og eventuelt kjøretøysøk.

Kurset passer for både unge og gamle hunder. Kurset vil foregå innendørs i Bardu Hund sine treningslokaler på Setermoen.  Kaffe/te inkludert.

Maks antall deltakere med hund: 6

Pris Medlemmer            kr 2000,-
Pris ikke-medlemmer  kr 2300,-
Observatør                     kr 500,-

 

Tidspunkter
Lørdag 10:00-16:00
Søndag 10:00-16:00

Påmelding til post@barduhund.com innen 08. November 2017. NB! Påmelding er økonomisk bindende! Påmeldingsavgiften betales til kontonummer: 4776 16 09579 og merkes med ‘Nosework + ditt navn’. Hvis ikke nok påmeldte vil kurset bli avlyst og påmeldingsavgift vil da bli tilbakebetalt.

Leave a Reply