Innendørslokaler! :-)

Dagens gladmelding er at Bardu Hund også denne vinteren vil ha INNENDØRS lokaler å trene i! (Tusen takk til vårt dyktige og driftige styre:-)) Vi leier de samme lokalene som i fjor, nemlig det gamle bakeriet midt på selveste Setermoen 🙂 Vi starter innflytning de nærmeste dagene, første dugnad-team kjører og henter mattene til stor-rommet allerede i morgen. Dersom noen har lyst til å være med å bære/klargjøre så er det bare å møte opp på treningsbanen klokken 18:00.

Prisene i år vil være:
Fastavtale (fram til 1 april 2018) kr 1000,-
Fastavtale med egen nøkkel kr 1100,-
Pris drop in medlemmer kr 40,-
Pris drop in ikke-medlem kr 60,-

Dersom du ønsker fastavtale så ta kontakt med en av oss i hallgruppa. Hvis noen har ideer til morsomheter vi kan ha i lokalene så tips oss gjerne! Ta også kontakt om det er medlemmer som har lyst til å være trivselsagent 🙂

Hallgruppa består av:
Hilde Eggen 92623829
Gry Elstad 40074653
Tone Kristiansen 90606033

Leave a Reply