Reisebrev fra NKKU sommerleir!

En av klubbens ungdommer, Kristin Ingvaldsen, har vært på NKKU i sommer. Her kommer en litet reisebrev fra Kristin og Luna 🙂

NKKU Sommerleir 2017

Bilde av deltagerne, kilde https://www.facebook.com/NorskKennelKlubUngdom/?ref=ts&fref=ts#

Fra den 7. august til den 11. august 2017 var jeg og Luna (hunden min) på sommerleir i Hallingdal. Dette var en fantastisk opplevelse for oss begge fordi vi ble kjent med mange hundeinteresserte ungdommer, og vi ble tettere knyttet til hverandre. Hvert år arrangerer Norsk Kennel Klubb Ungdom en sommerleir for alle som vil trene med hundene sine, uansett hvilket nivå hver enkelt er på. Leiren er for alle mellom 12 og 25 år og man kan være med selv om man er en nybegynner og hunden trenger ikke å kunne noe fra før av. Jeg kom med en ung border collie tispe på 1 år som er litt redd for andre hunder, og selv om hun var redd i starten så gikk det mye bedre når vi fikk hjelp av leirlederne. I løpet av den uka skulle vi gjennom agility, lydighet, rallylydighet, rundering, juniorhandling og freestyle. Vi lærte også hvordan man kan trene effektivt for at hunden skal lære best, og hvordan man skal trene vekk uønsket atferd. Det jeg og Luna likte best var juniorhandling, agility og rundering, også ble jeg veldig interessert i freestyle. Både leirlederne og de andre deltakerne var kjempehyggelig og det var mye hjelp å få. Nå gleder jeg meg til å trene enda mer og begynne å konkurrere! Noe som var kjempebra var at treningen foregikk med positive treningsmetoder, og det er viktig for meg!

Bildet over er tatt av Madeleine Lindahl

Luna! 🙂

Leave a Reply