Blodsporskonkurranse 24-25 juni 2017!

I helgen som var så arrangerte Bardu Hund dobbel, ordinær blodsporsprøve i Bekkebotn, Salangen. Det var mange ekvipasjer påmeldte, hele 28 lørdag og 31 søndag. Mange ulike raser var det også, hvor Cocker Spaniel var representert med flest antall hunder. Andre raser som var gikk i helga var Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Dvergdachshund (strihåret, korthåret og langhåret), Dachshund (strihåret), Karelsk Bjørnehund, Border Terrier, Parson Russell Terrier, Cavalier King Charles Spaniel, Engelsk Springer Spaniel, Pyrineisk Gjeterhund m korthåret hode, Australian Shepherd og Bayersk Viltsporhund. Verdt å nevne er også at over halvparten av ekvipasjene var fra Finland! Imponerende og veldig morsomt at så mange av de tok den lange veien hit til oss for å gå prøve 🙂

Med mange ekvipasjer så hadde vi også mange dommere 🙂 En flott gjeng som gjorde en god jobb både lørdag og søndag. Tusen takk for at dere hadde mulighet til å komme til oss! 🙂

Dommergjengen, unntatt Eli Marianne Pedersen som dessverre allerede hadde dratt når bildet ble tatt. Fra venstre: Arve Holstad, Halle Fossbakk, Svein-Kyrre Jakobsen (også NKK representant), Svein-Tore Skogstad og Ivar Oddbjørn Johansen.

Vi hadde også to dommerelever  Ståle Bakkemo og John-Espen Mentzoni, samt en dommeraspirant Kjell-Arne Henriksen. Flotte folk alle tre, og vi gleder oss når de er ferdig utdannede som dommere og kanskje kan komme til oss å dømme ved en senere anledning 🙂 Kanskje det blir en dommerkopp på dere og da? 🙂 Uansett – masse lykke til med det gjenstående arbeidet!

Resultatmessig i helgen så ble det slik:
Lørdag: 3 stk med 1. premie, 4 stk med 2.premie, 1 stk med 3. premie og resterende dessverre med 0. premie.

Lørdagens vinnere fra venstre:
1. premie og 1. plass: Nina Løvhaug med Cocker Spaniel NVCH Neshpo’s OMG She Is Beautiful
1. premie og 2. plass: Tarja Ranta, Finland, med Nova Scotia Duck Tolling Retriever FI TCH FI CH Evesin Geisha. Nå også Norsk Viltsporchampion.
1. premie og 3. plass: Leena Tiilikainen, Finland, med Labrador Retriever FI TCH Ipohin Saga-Saphira, Nå også Norsk Viltsporchampion.

Søndag: 1 stk med 1. premie og HP, 5 stk med 1. premie, 4 stk med 2. premie og resten dessverre med 0. premie.

Søndagens vinnere fra venstre:
1. premie m HP og 1. plass: Kristin Olsen med Cocker Spaniel Neshpo’s Questions Will Be Asked. 
1. premie og 2. plass: Hanna Kiuru, Finland, med Dvergdachshund, langhår FI, SE, EE, LVCH, SE TCH Quincas Ois Livin’ La Vida Loca. Nå også Norsk Viltsporchampion. 
1. premie og 3. plass: Christine Gundersen med Bayersk Viltsporhund A-Otto.

Helgas beste ekvipasje ble Nina Løvhaug med NVCH Neshpo’s OMG She Is Beautiful. De gikk til 1. premie begge dager – en skikkelig flott ekvipasje! 🙂 Gratulerer så masse!! 🙂

 

Det ble ytterligere en til Norsk Viltsporchampion i helgen, og det var FI TCH SE TCH Hopeahuiskun Lossivahti, en korthåret Dvergdachshund eid og ført av Hanna Kiuru fra Finland. Grattis! 🙂

 

 

 

 

 

 

Gratulerer så masse til alle sammen 🙂 Det var synd at det ble mange nuller i helgen, men tross mange smultringer så var det ingen sure miner, uten bare smilende og hyggelige folk overalt. Det er så koselig å få være arrangør for en slik flott gjeng!! 🙂 Beklager at det ikke ble tatt flere bilder, men ‘bakkemannskapet’ var litt opptatt med andre ting 🙂 Her kommer i hvert fall noen fra premieutdelingen på lørdagen:


Tusen takk til alle som gjorde helgen så fantastisk!! 🙂 Takk til alle dommere, sporleggere, prøveleder, kakebakere, kokker, kafedamer, vaktmester, sponsorer og ikke minst alle deltagere. Fantastisk at så mange kom til oss i helga, både norsker å finsker 🙂 Skjønner ikke så mye Finsk, men har no lært meg et ord i helgen i hvert fall – hyvä! 🙂

Takk til våre sponsorer!

 

Leave a Reply