LP/Bronsemerkekurs!

Helgen 21. og 22. januar får Bardu Hund dyktige Berit Karina Bendiksen til Synergiparken for å holde kurs LP for oss 🙂

Dette er et bronsjemerke-/nybegynnerkurs i lydighet.
Momenter som ingår i Bronsemerkeprøven er tilgjengelighet, lineføring, dekk fra holdt, inkalling fra sitt, hopp over hinder, enkelt dekk 1 minutt og helhetsintrykk. På kurset så jobber du med noen av de utvalgte momentene (du bestemmer selv hvilke moment du vil jobbe med).

Litt om Berit:
Berit Bendiksen, har firmaet Berit og bikkja. Eg holder til i Tromsø. Eg har NKK trinn 1 instruktør utdanning, eg er også utdannet via Røde Kors som instruktør for å utdanne flere besøkshunder. I tillegg har eg trinn 2 instruktørutdannelse i spesialsøk. Fra 2014 til 2017 tok eg utdannelse ved NMBU som atferdskonsulent på hund, katt og hest. Eg har trent konkurranserettet med hund i mange år. Den første hunden eg trente konkurranserettet med kom eg aldri til startstreken med. Neste hund var Loke han var en allsidig hund og vi kom i nest øverste klasse i bruks, klasse 3 i LP, klasse 3 i Rally og han var både ettersøkshund, besøkshund og utdannet i spesialsøk på veggdyr. Min nåværende hund er Biko og han begynner å bli moden å klar for oppdrag i konkurrtanseringen. Vi har allerede startet med Rally og vi er kommet opp i klasse 3. Ellers så er Biko ettersøkshund og utdannet i spesialsøk på veggdyr. Biko er nå litt over 3 år gammel.

Kurset blir å foregå innendørs i vår treningshall i Synergiparken (adresse Sundliveien 159), i Sundlia.

Tidskjema

Lørdag 21. januar    10:00  16:00
Søndag 22. januar    10:00  16:00 

Pris
Medlem Bardu Hund, med hund                  2200,-
Ikke-medlem  Bardu Hund, med hund         2500,-
Observatør 500,-

Maks antall ekvipasjer med hund: 6

Påmelding til epost: kurs@barduhund.com.
Påmeldingsavgiften betales før kursstart til 4776 16 09579 og merkes med «Bronsemerkekurs+ditt navn».

NB! Påmelding er økonomisk bindende! Hvis ikke nok påmeldte vil kurset bli avlyst og påmeldingsavgift vil da bli tilbakebetalt.

Velkommen til kurs! 🙂

Leave a Reply