Innkalling til årsmøte

Vedlagt oversendes innkalling til årsmøte i Bardu hund.

Årsmøtet blir gjennomført på Pensjonisthuset ved rundkjøringen på Setermoen den 18 februar klokken 1830 (Reservasjon er ikke bekreftet så det kan komme endring på sted, ny info følger dersom det blir endring).

Det blir tatt hensyn til gjeldende Covid-19 restriksjoner i forbindelse med arrangementet så deltakere kan belage seg på at det blir nødvendig å bruke munnbind under møtet avhengig av antall deltakere.

Dersom der er noen som ikke kan møte og ønsker å gi kommentar til vedlagte dokument kan det også gjøres til post@barduhund.com

Møteinnkalling blir også lagt inn på klubbens FB side og på www.Barduhund.com. Det blir ikke sendt ut brev.

Hjertelig velkommen til møtet!

Jens O Håkonsen

Leder Bardu Hund

Leave a Reply