Rallylydighetsprøve siste helga i August!

En fantastisk rallyhelg er over. Med strålende sol begge dager og over 50 ekvipasjer pr dag så ble det en skikkelig fin festhelg. Dette er det åttende året på rad klubben arrangerer rallyprøver. Med en fantastisk gjeng som stiller opp år etter år – og nye som kommer til så blir det bare lettere og lettere å arrangere rallyfest 😃👏 I år som de foregående tre årene så leide vi lokaler og område av NMK.

Dommer for helga var Kari Anne Overskeid. Ikke bare dømte hun blidt hele helgen men delte også tanker og råd om hva man kan trene på til prøver. Tusen takk for at du tok den lange veien nordover og sågar også tok med godt vær!😆

En spesiell takk til Elin og Kyrre som i år hadde spesial designet pall til klubben, så fin og så kjekk fordi man kan skape litt avstand for de hundene som trenger det. Også en stor takk til Elin som laget lunsj til arbeidsmannskapet begge dagen – og det i tillegg til alle andre oppgaver som hun hadde. Det er så koselig å få sette seg ned sammen og få nydelig mat i magen.

Også en mega stor takk til våre sponsorer Agria og Farmina . Alle deltakerne fikk prøveposer fra Farmina og på pallen bugnet det av flotte Agria premier – TUSEN TAKK!

Lørdag hadde Vofsa stand – og klubben fikk en Rally Guid bok som ble vunnet av Iselin Skaanevik. Søndag hadde Kristin Olsen stand med alle sine fine produkter. Så koselig at de begge to turen innom oss.

Her kommer pallbildene fra helga;

Lørdag:
Vinnere klasse 1

Vinnere klasse 2

Vinnere klasse 3

Vinnere Elite

Søndag:
Vinnere klasse 1

Vinnere klasse 2

Vinnere klasse 3

Vinnere Elite

Vi kan ellers nevne at vi i år hadde i alle fall 5 Bardu Hund hunder på start (muligens flere så tilgi oss om vi kan ha glemt noen her) fordelt på klassene 1,2 og elite.

Klasse 1: Tone Kristiansen og Fredrikke
Klasse 1: Ramona Johannessen og Trulte
Klasse 2: Charlotte Sørli og Vår
Klasse 2: Hilde Eggen og Luka
Elite: Tone Kristiansen og Ollie

Her under finner du bilder fra helgen 🙂 Hvis du har lyst til å se enda flere bilder, så finner du de på arrangementet på facebook: https://www.facebook.com/events/574513847886309/?active_tab=discussion

Leave a Reply