Passeringskurs er avsluttet!

Bardu Hund har kjørt passeringskurs over 8 ganger i januar – februar 2023 med flinke Kristin og Ole Andreas Lereim fra Hundeskolen Ipsum Stella Nova. Det har vært et fantastisk kurs, hvor vi har sett fin fremgang på alle hunder 🙂 Utfordringene til de 8 ulike hundene har vært forskjellig, noen som ikke liker/ er utrygg på andre hunder/folk og noen som har likt andre hunder/folk alt for mye 🙂 Vi har jobbet mye med kontakt, rotrening og passering, og ikke minst dette med å lære å se de små signalene fra hundene slik at vi kan tilrette legge trening/passering på best mulig måte. Vi har variert med å være inne i hallen å trent, samt å være ute. Kristin og Ole har stilt med egne hunder som fremmende hunder/markør som vi kunne trene mot når vi var ute, i tilegg så fikk også Vår til Charlotte være markør på siste treningen.

Her er noen bilder fra kurset 🙂

Leave a Reply