Maledugnad gjennomført!

Vi gleder oss veldig med de nye lokalene til klubben, og tror at det her kommer til å bli kjempebra! 🙂 Denne uka har det gått noen kvelder til maledugnad, og kjøkkenrommet vårt er no malt om i en ny farge. Borte er den solgule veggen, og istedet så er det malt i fargen dempet Savanne. Den ble litt mere grønn i virkeligheten enn på prøvekartet, men det ble veldig fint og mye mer behagelig farge enn den forrige! 🙂

Tusen takk til maledugnadsfolkene; Trude, Kristin Cocker, Kristin Klikker, Per-Eirik og Emma, og til Tone og Hilde som var å hjalp til med siste finish å fjerne tape, vaske gulv å få alt på plass igjen. Også tusen takk til Tommy ved Synergiparken, som ordnet både med maling og utstyr slik at vi fikk malt om kjøkkenet! Det blir så koselig atte! 🙂

Her er noen bilder fra maledugnaden 🙂

Leave a Reply