Klikker intro onsdager kl 18-20

Bardu Hund har fått et par nye, driftige medlemmer som veldig gjerne holder trening innendørs for oss 🙂 Vi er veldig glade for det, og for klubbens medlemmer så vil det nå være mulighet til å delta på organisert trening med klikker intro hver onsdag kl 18-20 fremover. Les mer i invitasjon til trening fra Kristin nedenfor 🙂

Jeg (Kristin) og mannen min, Ole Andreas, har nettopp flytta oppover fra Sortland og gleder oss til å komme i gang med innendørs trening i store og flotte lokaler i synergiparken! Vi har begge fungert som instruktører på Sortland, og stiller gjerne opp her også. Vi har derfor avtalt at vi starter opp med “klikker intro” trening innendørs hver onsdag fra og med 2. nov kl 18.00-20.00 for Bardu hund sine medlemmer.

Du betaler som vanlig enten fastavtale for å trene innendørs eller vippser 50kr pr trening.

Klikker intro passer for deg som vil trene med klikker, og kanskje ikke har så mye erfaring, men du som har masse erfaring er like velkommen. Klikkeren er et supert verktøy som gjør at shaping (positiv innlæring) av ulike adferder går som en lek, og er super motiverende både for oss tobeinte og de firbeinte. Det passer for både valp og voksen hund, selv tar vi med engelsk setter valpene våre som trenger miljøtrening. Du må ha en klikker (vi har noen få som vi kan låne ut dersom du ikke får tak i før treninga), og du må ha godbiter tilpassa hundens størrelse. Det er en fordel om godbitene er myke, og du trenger ganske mye av dem! Selv om hunden til vanlig jobber bra for fôrkuler, så vil det ikke nødvendigvis fungere like bra når det plutselig er mye annet spennende rundt dere, så ta med noe som er litt mer spennende også, just in case 😉

Vi kjører litt teori, og deretter praktisk øvelse. Det gjør ingenting om hunden aldri har hørt en klikker før. Hunden venter i bilen til vi har snakka sammen, men bør luftes godt ute før oppstarten kl 18.00, så vær tidlig ute. Har du en hund som ikke tåler kulde så godt, så kan du ta med bur å ha voffsen inne. På grunn av porten er det slik at noen må være portvakt og åpne for de som ikke har fastavtale. Det vil på våre treninger være portvakt mellom 17.40 og 17.50 kommer du senere må du parkere oppe ved veien og gå ned til lokalet. Håper vi sees 🤩

Leave a Reply