Innendørs trening vinter 2019/2020

Klubben har også denne vinteren leid lokaler for innendørstrening! Lokalene er romslige og vi har «arvet» noen matter som vi håper og tror blir fine å trene på. Det gjenstår enda noe dugnadsjobb før alt er ferdig men noen kan også tas litt etter hvert.

De nye lokalene er i samme bygning som før, Bardu Senter. Inngang i år er fremdeles mot Esso bare at det er døren helt til høyre (hvor Fogden var tidligere)

Vi håper at mange ønsker å benytte lokalene og at klubben kan ha kursaktivitet også igjennom vinteren. Allerede til helgen er kurs med Peder Christiansen (full-booket) og 16-17 November så kommer valpe/unghund/hverdagslydighet gjengen på kurs (3 plasser ledig på unghund/hverdagslydighet). På nyåret så planlegges det Smellerkurs 🙂

Om noen har gode ideer for brukt av lokalene som gir økt aktivitet eller ønsker fastavtale så send til post@barduhund.com

Priser

Fastavtale for medlemmer gir rettigheter til tilgang til å trene når lokalene ikke er utlånt til andre arrangement. Fastavtale kan også bur stående i avtalt rom. Hvis lokalene er opptatt til annet enn fellesaktiviteter (for eksempel kurs, temakvelder), så vil dette annonseres. Slik aktivitet er ikke inkludert i fastavtalen.

Pris pr mnd / 6 mnd avtale:    350,- x 6 = 2100,-
Pris for en mnd:                       500,-
Pop-in priser: 50,- for medlem/100,- for ikke-medlem

Generelle regler:
Dette er Bardu Hund sin «stue» og det ligger mye jobb og engasjement for en klubb å kunne ha innendørs treningsfasiliteter. Derfor håper vi at du tar godt vare på den!  I lokalene ønsker vi ett trivelig treningsmiljø, både for to- og firbente, derfor har vi noen regler som alle må lese gjennom og følge.

Vi ønsker «tissefrie lokaler” for bedre trening og miljø!

Luft hunden godt og se til at den tisser før du tar den inn i hallen. Drar treningen seg litt ut i tid, ta tissepause! Vær flink med å gå bort fra inngangspartiet når dere lufter hundene.

Hunder markerer/tisser sjelden i aktiv trening og under kontroll så;
– INGEN frislipp i lokalene
– Hunden kobles / på annen måte holdes under kontroll / inne i bur ved små oppbrudd under treningen.

Skulle uhellet likevel være ute, merk stedet og vask godt med fremsatte midler. Følg vaskeanvisning nøye!

Ellers;

  • Hunden har ikke adgang til lokalene dersom den er syk (oppkast, diare, hoste osv) eller har/er mistenkt for utøy (kløe). Gjelder også ved trening hvor man trener alene.
  • Løpetidstisper må bruke truse i løpetiden/vise hensyn.
  • Ikke bruk andres private utstyr som ikke er beregnet til felles bruk (bur, leker, mat, drikke mm.)

Det er viktig å merke seg at Bardu Hund kun tillater positiv trening av hund.

Før ansvarlig leier forlater lokalet:

•            Rydd etter deg
•            Slukk lyset
•            Lås dørene

Vi håper du får ett hyggelig opphold!

Leave a Reply