Gratulerer Kristin og Kennel Neshpo med en fantastisk helg i Fauske! :-)

Kristin med sine hunder var også på utstilling i Fauske. På NKK Fauske så ble  Dexter (Neshpo’s questions wil be asked) BIM  og får sitt siste CACIB å blir C.I.E i en alder av 2 1/2 år! 🙂 Mille (Neshpo’s Oh its a blue) får også CACIB og blir C.I.E, C.I.B, Nordisk og Norsk Utstillingschampion! Mille  er 3 1/2 år. Tilly (Neshpo’s Wonderful surprise) blir BIR valp med HP samt  Big 4 valp. I tillegg til det så stiller Kristin sine flotte Neshpohunder i Oppdretterklassen, og her får hun BIR med HP og  BIS oppdrett! 🙂 
 
På NSK (Norsk Spaniel klubb) Fauske så går det ikke noe dårligere. Dexter (Neshpo’s questions will be asked) blir BIM. Joy (Neshpo’s og lala) blir BIR, BIS Bruks og BIS.  Ice (Neshpo’s xclusive) blir BIR valp og BIS 2 valp. Hun blir også kåret til utstillingens gladeste hund (av 45 påmelte) :-).  Tilly (Neshpo’s Wondeful surprise) blir 2 btk valp. Kristin stiller i oppdretterklassen også her, og nok en gang så blir hun BIS oppdrett!
   
Bardu Hund gratulerer!! 🙂

Leave a Reply